۳۰درصد تولیدات ناخالص داخلی كشور در بخش كشاورزی
به گزارش روابط عمومی سازمان تات، خمیس آبادی منابع تامین کننده مصرف کل دام طیور و آبزیان در کشور را در حوزه واردات حدود ۱۵ میلیون تن، در بخش مراتع حدود ۱۲.۷ میلیون تن، در حوزه پسماند کشاورزی ۱۵۰ میلیون تن و حوزه صنایع غذایی یک میلیون تن عنوان کرد.
وی با بیان اینکه ۹۰ درصد کالاهای اساسی و اقلام غذایی در داخل تو لید می شود، گفت: ارزآوری، توسعه مناطق روستایی، اشتغال زایی و توجه به امنیت غذایی از مهمترین اهداف حوزه صنعت دامپروری کشوراست.
خمیس آبادی افزایش کمی و کیفی گوشت مرغ و تخم مرغ ، برنامههای مصوب موسسه تحقیقات علوم دامی، برنامه خود تکایی تولید علوفه و خوراک دام، افزایش کمی و کیفی گوشت قرمز، بهبود اقتصاد مرغ لاین آرین، برنامه جامع زنبور عسل، برنامه حفاظت از منابع ژنتیک دامی و برنامه فراوری محصولات دامی را از جمله برنامه های پیشنهادی که قابلیت اجرایی در موسسه علوم دامی کشور دارد عنوان کرد.
وی شورای راهبردی علوم دامی را یک نهاد سیاست گذاری و نظارتی عنوان کرد که با هدف ارتقاء این صنعت تشکیل میشود و اعضا با همفکری و تبادل نظر برای حل چالشهای بخش دامی کشور فعالیت میکنند.
رئیس موسسه علوم دامی کشور برنامه ریزی و هدایت فعالیت های شورا در راستای اهداف تعیین شده، ایجاد بستر مناسب برای هم افزایی و تعامل بین بخش های مختلف تحقیقاتی، آموزشی، اجرایی و خصوصی در حوزه دامپروری، تدوین سیاست ها و برنامه های تحقیقاتی و فناورانه، حل چالش ها و رفع موانع پیش روی صنعت دامپروری و شناسایی و اولویت نیازهای تحقیقاتی و فناورانه در حوزه دامپروری را از وظایف شورای راهبردی تحقیقات در علوم دامی عنوان کرد.