تبدیل خوراک به چربی و کاهش بهره‌وری در تولیدات دامی






لینک کوتاه : https://kdlfu.ir/?p=5996

تبدیل خوراک به چربی و کاهش بهره‌وری در تولیدات دامی

یکی از مشکلاتی که دامداران خواسته یا ناخواسته با آن‌ها درگیر هستند، کاهش کیفیت گوشت دام بر اثر نگهداری طولانی مدت آن است.

? در حالی که وضعیت معیشتی دامداران به دلیل افت قیمت گوشت در بازار کمبود نقدینگی بین دامداران نامناسب است، بخش از آن‌ها با فروش دام‌های مولد و ذبح آن از چرخه تولید دام کشور خارج می‌شوند و عده‌ دیگری با نگهداشتن دام خود به امید شرایط بهتر بازار در حال ضرر بیشتر هستند. گروه دوم عملا با نگهداری طولانی مدت، چربی در دام خود ذخیره می‌کنند. هر چند این تبدیل خوراک دام به چربی نیز در شرایط طبیعی بازار هم اتفاق می‌افتد که به نوعی اتلاف منابع در کشور محسوب می‌شود و باید به وزن دام در کشتار اهمیت داده شود. به زمان ساده‌تر نهاده‌هایی که با قیمت گران تهیه می‌شود در یک چرخه نادرست، بجای گوشت تبدیل به چربی شده و ارزش آن کاهش می‌یابد.

چهاردهمین نمایشگاه بین المللی چهاردهمین نمایشگاه بین المللی چهاردهمین نمایشگاه بین المللی چهاردهمین نمایشگاه بین المللی چهاردهمین نمایشگاه بین المللی چهاردهمین نمایشگاه بین المللی مجمع اتحادیه مجمع اتحادیه مجمع اتحادیه
تمامی حقوق متعلق به اتحادیه شرکت های تعاونی کشاورزی گاوداران و دامداران صنعتی خراسان رضوی