سورگوم کشت جایگزین مناسب ذرت






لینک کوتاه : https://kdlfu.ir/?p=10994

سورگوم کشت جایگزین مناسب ذرت

سورگوم کشت جایگزین مناسب ذرت

سورگوم کشت جایگزین مناسب ذرت

  مجید انجفی معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی گفت: تحقیقات زیادی در ارتباط با کشت جایگزین نهاده های دامی انجام شد، کشت جایگزینی که اکنون در اقلیم های مختلف قابلیت توسعه دارد و از طرفی عملکرد بالا و کیفیت بهتری دارد.

به گفته وی، در حال حاضر سورگوم کشت جایگزین مناسب ذرت است که به شکل علوفه ای و دانه ای کشت می شود و عملکرد آن تا ۲ برابر ذرت می تواند باشد.

در ادامه فرامک عزیز کریمی مدیرکل دفتر تولید حبوبات وزارت جهاد گفت: در خصوص ذرت علوفه ای تا ۱۸ میلیون تن و ۲۵ درصد خوداتکایی معادل ۲.۶ میلیون تن ذرت دانه ای و جایگزین ها در برنامه هدفگذاری شده است.

گفتنی است طبق برآوردهای وزارت جهاد کشاورزی  با کشت ۱۳۰ هزارهکتار سورگوم به جای ذرت تا ۲۵ درصد در تامین نهاده های دامی و ۱۵ درصد آب کشاورزی صرفه جویی می شود.

چهاردهمین نمایشگاه بین المللی چهاردهمین نمایشگاه بین المللی چهاردهمین نمایشگاه بین المللی چهاردهمین نمایشگاه بین المللی چهاردهمین نمایشگاه بین المللی چهاردهمین نمایشگاه بین المللی مجمع اتحادیه مجمع اتحادیه مجمع اتحادیه
تمامی حقوق متعلق به اتحادیه شرکت های تعاونی کشاورزی گاوداران و دامداران صنعتی خراسان رضوی