وکلاپرس– رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور از معافیت مالیاتی گوشت شترمرغ و امعاء و احشاء دام سبک و سنگین در مراحل رسیدگی و دادرسی پروندههای مالیات بر ارزش افزوده سال ۱۴۰۱ خبر داد.
به گزارش وکلاپرس به نقل از روابط عمومی رسانه مالیاتی ایران، مطابق بخشنامه رئیسکل سازمان امور مالیاتی کشور و براساس نامه شورای نگهبان، اخذ مالیات و عوارض در مواردی از قبیل گوشت شترمرغ و امعاء و احشاء دام سبک و سنگین سال ۱۴۰۱، فاقد موضوعیت است.
بیشتر بخوانید:
- شرایط معافیت مالیاتی صدور بارنامه شرکتها و مؤسسات حمل و نقل
- نحوه و شرایط اعمال معافیت مالیاتی موسسات خیریه و عام المنفعه
مطابق بخشنامه صادره سید محمدهادی سبحانیان، رئیسکل سازمان امور مالیاتی کشور و براساس نامه شورای نگهبان، اخذ مالیات و عوارض در مواردی از قبیل گوشت شترمرغ و امعاء و احشاء دام سبک و سنگین در مراحل رسیدگی و دادرسی پروندههای مالیات بر ارزش افزوده سال ۱۴۰۱، فاقد موضوعیت است.
متن بخشنامه به شرح زیر است:
مخاطبان / ذینفعان: ادارات کل امور مالیاتی
موضوع: استفاده از نرخ مالیات و عوارض ارزش افزوده درج شده در سامانه دریافت شناسه کالا و شناسه خدمت در رسیدگی به پرونده های مالیات بر ارزش افزوده هر یک از دوره های سنوات ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲
با عنایت به راه اندازی سامانه مودیان و تعیین نرخ مالیات و عوارض ارزش افزوده کلیه کالاها و خدمات (اعم از مشمول و معاف) در سامانه مذکور به منظور وحدت رویه در رسیدگی و جلوگیری از تضییع احتمالی حقوق مودیان و همچنین تسریع در فرآیند قطعیت مالیات و عوارض ارزش افزوده، مقتضی است ادارات امور مالیاتی در رسیدگی به پرونده های مالیات بر ارزش افزوده هر یک از دوره های سنوات ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ از نرخ درج شده در سامانه دریافت شناسه کالا و شناسه خدمت (stuffid.tax.gov.ir) استفاده نمایند.
در این راستا موارد ذیل می بایست مورد توجه قرار گیرد:
۱- در صورت وجود مغایرت نرخ تعیین شده کالا و خدمت در سامانه مذکور با قوانین موضوعه، مقتضی است مراتب به همراه مستندات مربوطه جهت بررسی و اصلاح در سامانه مذکور به مرکز تنظیم مقررات نظام پایانه های فروشگاهی و سامانه مودیان ارسال گردد.
۲- در خصوص انواع گوشت و فرآورده های گوشتی موضوع جزء (۵-۴) بند (الف) ماده (۹) قانون مالیات بر ارزش افزوده مصوب ۱۴۰۰، فهرست بارگذاری شده در سامانه عملیات الکترونیکی سازمان به نشانی www.intamedia.ir برای اجرا در سال های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ ملاک عمل می باشد.
۳- مالیات و عوارض عرضه قند و شکر تولید داخل برای سنوات مطروحه به میزان (۱) درصد بوده است.
همچنین نرخ عرضه داخلی قند و شکر وارداتی در سنوات مذکور (۹) درصد می باشد.
سید محمدهادی سبحانیان
رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور