آزادسازی ارز، فشار مضاعفی را به تولیدکنندگان وارد می‌سازد.






لینک کوتاه : https://kdlfu.ir/?p=9988

آزادسازی ارز، فشار مضاعفی را به تولیدکنندگان وارد می‌سازد.

فرهاد اکبری گفت: متأسفانه وقتی ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی را به ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان رساندند، خلائی را ایجاد کردند و فشار مضاعفی به تولیدکننده وارد شد.

وی افزود: با این که قرار بود پس از اجرایی شدن این کار، تسهیلاتی در اختیار دامداران قرارگیرد، اما متاسفانه هیچ کمکی نکردند و تنها با افزایش ۵ برابری هزینه‌های تولید، کار را برای دامدار و تولیدکننده سخت‌تر کردند .

اکبری سپس اشاره کرد: در این رابطه مشکل را به کرات با مسئولین رده بالا از جمله وزیر جهاد کشاورزی مطرح کردیم، ولی متأسفانه تا این زمان، ترتیب اثری داده نشده است. از طرفی با وجود این‌، تصمیم دارند ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی را به حدود ۳۸ هزار تومان افزایش دهند که این امر فشار مضاعفی را به تولیدکنندگان وارد خواهد کرد. وی افزود: باید برای تداوم تولید و فائق آمدن بر مشکلات، چاره‌ای اساسی اندیشیده شود.

رییس هیأت مدیره اتحادیه دامداران ایران در ادامه، نقش اتحادیه‌ دامداران را گسترده خواند و افزود: اتحادیه دامداران در سراسر کشور شعبات و نمایندگی فعال دارد و در صورت توجه بیشتر دولت به آن می‌تواند نقش واسطه‌ای بسیار خوبی را ایفا کرده و در خنثی‌سازی نوسانات قیمت گوشت، کمک موثری نماید.

اکبری همچنین پیشنهاد کرد: برای پررنگ ساختن نقش اتحادیه‌ها، دولت باید بهای بیشتری به آنها دهد.

وی افزود: اتحادیه‌های‌ دامداران در سراسر کشور، بازوی پرتوان وزارت جهاد کشاورزی محسوب می‌شوند و اگر دولت در تصمیم‌گیری‌های خود آنها را شرکت دهد، نقش آنان کارسازتر خواهد شد. اکبری بیان کرد: در واقع دولت باید توزیع نهاده‌ها را از طریق اتحادیه‌ها به انجام برساند؛ با این کار قطعا اتحادیه‌ها می‌توانند وظیفه نظارتی خود را به خوبی انجام داده و باعث رونق تولید شوند.

رییس هیات مدیره اتحادیه دامداران سپس گفت: اگر دولت در سیاست‌های خود، عرضه مستقیم جهت شکستن قیمت‌های تورمی را به کار گیرد، اتحادیه مرکزی دامداران با دارا بودن اتحادیه‌های تحت پوشش خود در استان‌ها از ظرفیت لازم برای حضور مستمر جهت عرضه مستقیم در بازار برخوردار است و به آسانی می‌تواند این امر را کنترل و نظارت نماید.

وی سپس مهم‌ترین چالش اتحادیه دامداران را جدی نگرفتن نقش اتحادیه از سوی وزارت جهاد کشاورزی خواند و گفت: متاسفانه توجه به تشکل‌ها تنها در حد شعار است و در عمل، بهایی به این امر نمی‌دهند.

اکبری در انتها، دخالت ندادن اتحادیه در سیاست‌گذاری‌های دولتی را یکی از مهم ترین معضلات ذکر کرد و گفت: متاسفانه دولت در تصمیم‌گیری‌های خود از اتحادیه مشاوره نمی‌گیرد و این امر منجر به مشکلاتی همچون واردات بدون برنامه گوشت و عدم بازار فروش مناسب برای فروش دام‌ داخلی خواهد شد؛ در صورتی که اگر از نظرات اتحادیه در تصمیم‌گیری‌ها بهره گیرند، چالش‌های موجود رفع می‌شوند.

چهاردهمین نمایشگاه بین المللی چهاردهمین نمایشگاه بین المللی چهاردهمین نمایشگاه بین المللی چهاردهمین نمایشگاه بین المللی چهاردهمین نمایشگاه بین المللی چهاردهمین نمایشگاه بین المللی مجمع اتحادیه مجمع اتحادیه مجمع اتحادیه
تمامی حقوق متعلق به اتحادیه شرکت های تعاونی کشاورزی گاوداران و دامداران صنعتی خراسان رضوی