تولید ۱۲ هزار تن گوشت قرمز توسط عشایر خراسان رضوی
ایسنا/خراسان رضوی مدیرکل امور عشایر خراسان رضوی گفت: از ابتداء سال جاری تا کنون از ۸۰ هزار تن گوشت قرمز تولیدی در خراسان رضوی حدود ۱۲ هزار تن گوشت قرمز توسط عشایر استان تولید شده است.
محمد نبویفرد در گفتوگو با ایسنا در خصوص میزان تولید گوشت توسط عشایر خراسان رضوی اظهار کرد: عشایر ۱/۵ درصد معادل یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از جمعیت کشور را تشکیل میدهند و حداقل ۲۵ درصد گوشت قرمز مصرفی معادل ۲۰۰ هزار تن را در کشور تولید میکنند. در خراسان رضوی نیز عشایر ۲ درصد جمعیت روستایی و کمتر از یک درصد جمعیت کل استان یعنی معادل ۷۱۴۵ خانوار را تشکیل میدهند. این تعداد در ۱۳ شهرستان استان مستقر هستند.
وی افزود: از ابتداء سال جاری تا کنون از ۸۰ هزار تن گوشت قرمز تولیدی در خراسان رضوی حدود ۱۲ هزار تن گوشت توسط عشایر استان تولید شده است.
مدیرکل امور عشایر خراسان رضوی تصریح کرد: از ابتداء سال جاری تا کنون ۸۸ هزار تن از انواع علوفه بین عشایر استان توزیع شده که از این میزان ۳۸ هزار تن کنسانتره مخصوص دام سبک عشایر فقط در خراسان رضوی تولید و توزیع شده است.
نبویفرد خاطرنشان کرد: در حال حاضر ضمن پیگیریهای انجام شده حدود ۳۰ درصد از علوفه مورد نیاز عشایر از طریق سازمان جهاد کشاورزی استان، حدود ۳۰ درصد از طریق سازمان عشایر ایران و حدود ۴۰ درصد از طریق بازار آزاد تامین شده است. خریداری علوفه از بازار آزاد سبب تغییر قیمت آن شده است.