پاسخ یک شرکت لبنی درمورد حواشی دریافت ارز ۴۲۰۰تومانی






لینک کوتاه : https://kdlfu.ir/?p=5709

پاسخ یک شرکت لبنی درمورد حواشی دریافت ارز ۴۲۰۰تومانی

دنیای معدن: مدیرعامل یک شرکت بزرگ لبنی به حواشی اخیر مطرح شده در مورد دریافت ارز ترجیحی و تعویق در پرداختی های دامداران پاسخ داد.

به گزارش دنیای معدن، غلامعلی سلیمانی در حاشیه بازدید از پالایشگاه شیرخام در جمع خبرنگاران در رابطه با انتقاد برخی دامداران درخصوص تاخیر پرداختی پولشان نسبت به فروش شیرخام به این کارخانه گفت: این شرکت تعویقی در پرداخت ها ندارد. قراردادهای ما با دامداران ۶۰ روزه است و طی این مدت اگر زودتر پول پرداخت شود بهره بانکی کاهش می یابد و در صورت دیرکرد، بهره بانکی آن را نیز پرداخت می کنیم.

وی ادامه داد: برخی دامداران برای خرید علوفه، پول ناشی از خرید شیرخام خود را زودتر می خواهند اما ما نمی توانیم پرداختی زودتر از موعد داشته باشیم زیرا طبق قرارداد عمل می کنیم.
مدیرعامل این شرکت لبنی با بیان اینکه کارخانه ها هر کیلوگرم شیرخام را با نرخ مصوب دولتی و براساس درصد چربی و پروتئین ۶۴۰۰ تومان خریداری می کنند، افزود: این شرکت شیرخام مورد نیاز خود را از ۱۰۰۰ واحد دامداری در ۲۲ استان تامین می کند. همچنین توانسته ایم با ارسال دامپزشک و دامپرور به این دامداری ها و نظارت مستقیم آنها بر خوراک دام یک درصد به تولیدات شیرخام این واحدها اضافه کنیم.

سلیمانی با بیان اینکه امروز خوراک دام با ارز ۴۲۰۰ تومانی وارد می شود اما ۳۵ درصد آن از گاو دفع می شود، گفت: تلاش می کنیم با استفاده از متخصصان و احداث کارخانه خوراک دام این ضایعات را کاهش دهیم.
وی در مورد اینکه گفته می شود به دلیل عدم موافقت دولت با وام درخواستی، این شرکت اقدام به اخراج ۴۰۰نفر از کارکنان خود کرده است، گفت: ممکن است مثلا در جلسه ای به وزیر بگوییم اگر این وام را به ما ندهید این تعداد کارگر را اخراج می کنیم اما تاکنون کارگری بیرون نکرده ایم. اعتقاد ما این است که تعداد کارگرهای این مجموعه باید به ۱۰۰هزار نفر برسد. در حال حاضر این شرکت دارای ۱۷ هزار همکار در داخل ایران و ۲۰۰۰ همکار در خارج از ایران است.

مدیرعامل این شرکت لبنی درباره دریافت ارز ۴۲۰۰تومانی و ۷۰میلیون یورو نیز گفت: این مبلغ از محل ارز ۴۲۰۰ تومانی توسط این شرکت در شرایطی خاص و توسط صرافی منتقل شده است. ریاست جمهوری، سازمان امنیت ملی، وزارت اطلاعات و تمامی وزیران از این موضوع باخبر هستند اما بنا به دلایل امنیتی این موضوع امکان توضیح بیشتر وجود ندارد.
سلیمانی همچنین در مورد پالایشگاه شیر گفت: پالایشگاه شیر یک مگاپروژه است که در سال ۱۳۹۶ با ۶۰۰۰ میلیارد تومان کلید خورد اما به دلیل نوسان نرخ ارز، تاکنون با این مبلغ تنها ۵۰ درصد ساخت انجام شده و مابقی نیازمند سرمایه گذاری بیشتر است.

وی در پایان افزود: این پالایشگاه با تجزیه شیرخام می تواند با تولید محصولات جانبی همچون لاکتوز و آب پنیر و انواع پروتئین شیر و صادرات این محصولات، ارزآوری خوبی برای کشور ایجاد کند.

چهاردهمین نمایشگاه بین المللی چهاردهمین نمایشگاه بین المللی چهاردهمین نمایشگاه بین المللی چهاردهمین نمایشگاه بین المللی چهاردهمین نمایشگاه بین المللی چهاردهمین نمایشگاه بین المللی مجمع اتحادیه مجمع اتحادیه مجمع اتحادیه
تمامی حقوق متعلق به اتحادیه شرکت های تعاونی کشاورزی گاوداران و دامداران صنعتی خراسان رضوی