دلیل گران شدن گوشت قرمز چه بود؟
رییس شورای تامین کنندگان دام کشور با بیان اینکه نرخهای بالا عرضه گوشت ارتباطی با به تولیدکننده ندارد، گفت: عرضه گوشت با نرخهای بالا ناشی از فضا سازی و جوسازی حوزه فروش است.
▫️ منصور پوریان از کاهش ۴۰ تا ۵۰ درصدی مصرف گوشت در بازار خبر داد و گفت: بنابر آمار سالیانه یک میلیون تن گوشت قرمز در کشور مورد استفاده قرار میگیرد که ۸۵۰ تا ۹۰۰ هزار تن از این میزان در داخل و مابقی از طریق واردات تامین میشود که با توجه به گسترش ویروس کرونا، تقاضا برای خرید به میزان چشمگیری کاهش یافت.