نظارت بهداشتی بر تولید بیش از ۹۴ هزار تن گوشت مرغ درکشتارگاه های طیور خراسان رضوی
مدیر کل دامپزشکی استان خراسان رضوی با اعلام این خبر افزود: دامپزشکی استان براساس رسالت سازمانی خود مبنی بر پیشگیری از بیماری های مشترک بین انسان و حیوان و نیز نظارت بر سلامت فرآورده های خام دامی مورد استفاده در سبد غذایی خانوار، نظارتی همه جانبه از مزرعه تولیدات دامی تا سفره خانوار بر کلیه مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی دارد که از جمله این اماکن، کشتارگاه های طیور است که طی ۸ ماهه اول امسال، کارشناسان دامپزشکی مستقر در این واحدهای تولیدی از ورود ۴۰۸ تن گوشت غیر قابل مصرف طیور به چرخه مصرف انسانی جلوگیری و نسبت به معدوم نمودن این مقدار، اقدام لازم را انجام داده اند.
دکتر احمد شریعتی، طیور کشتار شده در کشتارگاه های استان را طی مدت یادشده، بیش از ۵۱ میلیون قطعه دانست و افزود: تمامی ۱۵ کشتارگاه طیور استان، صنعتی بوده و دامپزشکان و دیگر رده های دامپزشکی به عنوان تیم نظارت فنی- بهداشتی بر مراحل مختلف استحصال گوشت طیور، از ذبح تا بسته بندی آن نظارت کامل و همه جانبه را دارند. وی با اشاره به اینکه فرآوردههای خام دامی باید از مراکز مجاز سطح شهر تهیه گردند؛ گفت: در هنگام خرید این محصولات، بایستی دقت شود بر روی بسته بندی، نوع محصول، تاریخ تولید و تاریخ انقضاء و شماره پروانه بهداشتی بهره برداری دامپزشکی درج شده باشد.
شهروندان می توانند در صورت مشاهده موارد تخلف در مراکز تهیه، تولید و عرضه فرآوردههای خام دامی، مراتب را در مشهد، با شماره تلفنهای ۳۷۲۵۰۰۲۵و ۳۷۲۵۰۰۳۵(شبکه دامپزشکی مشهد)، ۱۵۱۲(پیامگیر اداره کل)، سامانه پیامک اداره کل به شماره ۳۰۰۰۰۱۵۱۲ و در شهرستانها با شبکه دامپزشکی شهرستان در میان گذارند.