الزامی بودن رعایت بهداشت در کشتارگاه ها برای تامین سلامت مردم
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی قوچان، رئیس این شبکه گفت: بیماریهای ناشی از فرآورده های خام دامی یا بطور مستقیم از فرآورده های خام ناسالم و یا بصورت غیر مستقیم در اثر آلودگی های ثانویه حین کشتار و یا فراوری محصولات دامی ایجاد میشود که منجر به فساد سریع تر این مواد می شود.
دکتر علیرضا قدرتی افزود: به همین جهت بایستی شستشوی روزانه کشتارگاه ها با دقت زیاد و زیر نظر مسئولین فنی بهداشتی دامپزشکی صورت گیرد تا میزان احتمال آلودگی گوشت به حداقل سطح ممکن برسد.
وی در انتها بیان کرد: در این رابطه، کشتارگاه دام شهرستان نیز به صورت روزانه و قبل از شروع به کشتار، به طور کامل شسته شده و ضدعفونی می گردد