ایجاد فرهنگ استفاده






لینک کوتاه : https://kdlfu.ir/?p=2120

ایجاد فرهنگ استفاده

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی قوچان، رئیس این شبکه گفت: خرید فرآورده های خام دامی  بسته بندی شده، با کیفیت بالا و بهداشتی هزینه قابل توجهی در مجموع هزینه های خانوار نداشته و لازم است در این زمینه فرهنگ سازی لازم صورت گیرد.
دکتر علیرضا قدرتی اظهار داشت: طبیعتاً با توجه به نظارت کارشناسان در مراکز بسته بندی و همچنین رعایت کامل مسائل بهداشتی و استفاده از تجهیزات و امکانات جدید در امر بسته بندی فرآورده های خام دامی، سلامت افراد و جامعه با مصرف این فرآورده های بسته بندی شده، کاملاً تضمین شده است چرا که مراکز بسته بندی، کاملاً تحت نظارت دامپزشکی هستند.
وی افزود: فرآورده های خام دامی بسته بندی شده شامل مرغ، ماهی، گوشت قرمز و تخم مرغ بدلیل اینکه علاوه بر بسته بندی بودن و در نتیجه کاهش احتمال آلودگی های محیطی و حفظ کیفیت بهتر فرآورده ها، دارای برچسب ها و کد های بهداشتی دامپزشکی هستند که نشان دهنده نظارت دامپزشکان بر اصول بهداشتی است، بسیار سالم تر و قابل اطمینان تر از سایر فرآورده هاست.
وی در انتها خاطرنشان کرد: وسایل ارتباط جمعی با پوشش مناسب و صحیح می توانند آگاهی مردم پیرامون مزایای بسته بندی فرآورده های خام دامی را افزایش دهند و در نتیجه شاهد ارتقاء سطح سلامت در جامعه خواهیم بود.
چهاردهمین نمایشگاه بین المللی چهاردهمین نمایشگاه بین المللی چهاردهمین نمایشگاه بین المللی چهاردهمین نمایشگاه بین المللی چهاردهمین نمایشگاه بین المللی چهاردهمین نمایشگاه بین المللی مجمع اتحادیه مجمع اتحادیه مجمع اتحادیه
تمامی حقوق متعلق به اتحادیه شرکت های تعاونی کشاورزی گاوداران و دامداران صنعتی خراسان رضوی