لینک کوتاه : https://kdlfu.ir/?p=2120
ایجاد فرهنگ استفاده
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی قوچان، رئیس این شبکه گفت: خرید فرآورده های خام دامی بسته بندی شده، با کیفیت بالا و بهداشتی هزینه قابل توجهی در مجموع هزینه های خانوار نداشته و لازم است در این زمینه فرهنگ سازی لازم صورت گیرد.
دکتر علیرضا قدرتی اظهار داشت: طبیعتاً با توجه به نظارت کارشناسان در مراکز بسته بندی و همچنین رعایت کامل مسائل بهداشتی و استفاده از تجهیزات و امکانات جدید در امر بسته بندی فرآورده های خام دامی، سلامت افراد و جامعه با مصرف این فرآورده های بسته بندی شده، کاملاً تضمین شده است چرا که مراکز بسته بندی، کاملاً تحت نظارت دامپزشکی هستند.
وی افزود: فرآورده های خام دامی بسته بندی شده شامل مرغ، ماهی، گوشت قرمز و تخم مرغ بدلیل اینکه علاوه بر بسته بندی بودن و در نتیجه کاهش احتمال آلودگی های محیطی و حفظ کیفیت بهتر فرآورده ها، دارای برچسب ها و کد های بهداشتی دامپزشکی هستند که نشان دهنده نظارت دامپزشکان بر اصول بهداشتی است، بسیار سالم تر و قابل اطمینان تر از سایر فرآورده هاست.
وی در انتها خاطرنشان کرد: وسایل ارتباط جمعی با پوشش مناسب و صحیح می توانند آگاهی مردم پیرامون مزایای بسته بندی فرآورده های خام دامی را افزایش دهند و در نتیجه شاهد ارتقاء سطح سلامت در جامعه خواهیم بود.