رتبه اول خراسان رضوی در تولید گوشت قرمز کشور
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: طی سه ماهه اول سال جاری میزان تولید گوشت قرمز در خراسان رضوی حدود ۲۰ هزار تن و معادل ۲۷٫۳ درصد پیشبینی در برنامه اقتصاد مقاومتی برآورد شده است.
به گزارش ایسنا، سید جعفر حاجی مجتهد اظهار کرد: در سال گذشته در مجموع تولید گوشت قرمز حاصل از دام سبک و سنگین استان، حدود ۷۱ هزار تن که معادل ۸٫۸۱ درصد تولید کشور بوده است و در بین استانها رتبه اول کشور در تولید گوشت قرمز را داراست.
وی با اشاره به وجود ۷ میلیون و ۴۲۸ هزار راس گوسفند و بز در خراسان رضوی، تصریح کرد: خراسان رضوی بیشترین تعداد گوسفند و بز کشور را داراست و در راستای اقتصاد مقاومتی در سال گذشته ۱۸۰ هزار راس و در سه ماهه اول سال جاری ۲۵ هزار راس دام سبک از این استان صادر شده است. (خبرگزاری ایسنا)