رتبه اول خراسان رضوی در تولید گوشت قرمز کشور






لینک کوتاه : https://kdlfu.ir/?p=502

رتبه اول خراسان رضوی در تولید گوشت قرمز کشور

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: طی سه ماهه اول سال جاری میزان تولید گوشت قرمز در خراسان رضوی حدود ۲۰ هزار تن و معادل ۲۷٫۳ درصد پیش‌بینی در برنامه اقتصاد مقاومتی برآورد شده است.

به گزارش ایسنا، سید جعفر حاجی مجتهد اظهار کرد: در سال گذشته در مجموع تولید گوشت قرمز حاصل از دام سبک و سنگین استان، حدود ۷۱ هزار تن که معادل ۸٫۸۱ درصد تولید کشور بوده است و در بین استان‌ها رتبه اول کشور در تولید گوشت قرمز را داراست.

وی با اشاره به وجود ۷ میلیون و ۴۲۸ هزار راس گوسفند و بز در خراسان رضوی، تصریح کرد: خراسان رضوی بیشترین تعداد گوسفند و بز کشور را داراست و در راستای اقتصاد مقاومتی در سال گذشته ۱۸۰ هزار راس و در سه ماهه اول سال جاری ۲۵ هزار راس دام سبک از این استان صادر شده است. (خبرگزاری ایسنا)

چهاردهمین نمایشگاه بین المللی چهاردهمین نمایشگاه بین المللی چهاردهمین نمایشگاه بین المللی چهاردهمین نمایشگاه بین المللی چهاردهمین نمایشگاه بین المللی چهاردهمین نمایشگاه بین المللی مجمع اتحادیه مجمع اتحادیه مجمع اتحادیه
تمامی حقوق متعلق به اتحادیه شرکت های تعاونی کشاورزی گاوداران و دامداران صنعتی خراسان رضوی